Instagram

โฐ Happy Leap Day! โฐ Thereโ€™s a teenager in the world officially having their 4th birthday today! ๐Ÿฅณ Happy birthday all y…

โฐ Happy Leap Day! โฐ Thereโ€™s a teenager in the world officially having their 4th birthday today! ๐Ÿฅณ Happy birthday all you Leap day babies!
โ €
Coincidentally itโ€™s also the start of Plum Blossom blooming in my neighborhood! They look just like Cherry Blossoms, only more hues of pink and mauve! Todayโ€™s look is tribute to those beautiful petals!๐ŸŒธ Additionally, today was my engagement photoshoot and this monochromatic scheme will be our wedding colors!
โ €
Now reading the film to novel adaptation, Dear White People by Justin Simien. I adore the film, the show, and everything about this book!First came major motion picture, then novel, and finally Netflix series. ๐Ÿ˜ณ Now that is a change from the norm! Can you think of any novels, where the film came first? ๐Ÿค” I would love to hear about them! ๐Ÿ˜ƒ
โ €
๐Ÿ’‹ xoxo, Kat
P.S. Now it is time for the obligatory hashtag rant! ๐Ÿ˜ƒThanks for checking out this post! I โค๏ธ #diversereads ! I โค๏ธ #diversespines I have #readingis but, please donโ€™t blame the #bookstack ! I am a #readerofinstagram , hear me roar ๐Ÿฏ ! RAWR! *cough, cough* Yeah, so I am aย #bookwormย #ireadya , so hug ๐Ÿค— the #bookloverย #currentlyreadingย #bookish hashtag loving #aspiringlibrarian and #readingismysuperpower ! ๐Ÿ˜ I am with the #bookobsessed I am down with #blacknbookish #instareads #yafiction ย #ownvoicesreviews #ownvoices #booknerdigans & #badassbookbabes ๐Ÿฆ„ Algorithms are my best friends ๐Ÿ˜‚! #bookstagram I am here for you! We definitely need more #booksofinstagram for aย #bookshark ofย #booksparks like me! Sincerely yours, #blackgirlreading ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ! Happy Reading! ๐Ÿ“š

About Author

Book Blogger
Future Librarian

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: